Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Historiaa

Annikki Kankkunen on toiminut alkuperäisen hermoratahieronnan uranuurtajana ja kehittäjänä Suomessa jo vuosikymmeniä. Hän aloitti hermoratahieronnat jo 1960-luvulla ja on laajentanut tiedollisesti ja taidollisesti hoitotyötä aina tähän päivään asti.

Asiakaspalautteen ja hyvien hoitotulosten kannustamana Annikki Kankkunen aloitti hermoratahierojien koulutuksen 1980-luvulla. Hermoratahieronnan mestareiden kouluttaminen aloitettiin v.1995.

Hermoratahieronnan opettajia on koulutettu virallisesti jo 1980-luvulla. Nyt koulutetut opettajat/opistot ympäri Suomea jatkavat Annikki Kankkusen aloittamaa työtä kehittäen sitä edelleen.Alkuperäinen hermoratahieronta on levinnyt Suomesta jo Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Eurooppaan.

 

Hermoratahieronnan mestarit HRH ry

Yhdistys on perustettu vuonna 2004 ja se rekisteröitiin vuonna 2005. Yhdistyksen tarkoituksena on:

  • tehdä hermoratahierontaa tunnetuksi kehon kokonaisvaltaisena hoitomuotona
  • luoda hoitomuodolle yleiset edellytykset toimia osana yleistä terveydenhuoltoa
  • toimia yhdyssiteenä jäsentensä ja hoitoalan muiden yhteisöjen, sekä viranomaisten välillä
  • toimia Hermoratahieronnan mestaritutkinnon suorittaneiden/ suorittavien kokoavana voimana

Lisäksi yhdistyksen tavoitteena on edistää jäsenistönsä oikeudellisia, ammatillisia ja yhteiskunnallisia etuja. Yhdistyksen jäsenet ovat sitoutuneet kunnioittamaan alkuperäisen hermoratahieronnan perusperiaatteita sekä noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja sääntöihin kirjattuja eettisiä periaatteita. Tätä valvomaan on yhdistykseen  perustettu valvontajaosto.

Olen Hermoratahieronnan mestarit HRH ry:n jäsen.