Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hermoratahieronta

Mitä hermoratahieronta on?

Alkuperäinen hermoratahieronta eli ääreishermoston kuntoutus on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Siinä käsitellään kehon ääreishermosto huomioiden pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, iso- ja pikkuaivot, keski- ja väliaivot sekä aistit. Hoidolla kuntoutetaan ihmisen ääreishermosto niin hyvin, että saadaan myös keskushermosto toimimaan kunnolla ja saadaan aivot huolehtimaan tehtävistään.
Ihmisen hermosto jaetaan keskus- ja ääreishermostoon, joista keskushermoston alaisuuteen kuuluvat aivot ja selkäydin. Ellei ihmisen ääreishermosto pysy toimeliaana, on mahdotonta pitää keskushermostoakaan toimivana ja ihminen voi sairastua.

 

Hoitotapahtuma

Hermoratahieronta on kehon ääreishermoston käsittelyä lujan lempeillä, pyörittävillä otteilla päästä varpaisiin. Käsittely on hyvin rentouttavaa ja se tehdään kevyen vaatekerran päältä. Yksi hoitokerta kestää noin 2 tuntia. Käsittelykertoja otetaan 3-6 kertaa viikon välein. Tämän jälkeen hoitoa jatketaan yksilöllisesti noin 2-4 viikon välein tarpeen mukaan.

 

Hoidon hinta

Noin 2 tunnin käsittely maksaa 80€/kerta, sis. 24% ALV. Sarjahoitopaketista (3-5 kerran sarja) saat 10% alennuksen.

 

Kenelle hermoratahieronta sopii?

Tämä lempeän jämäkkä käsittely sopii kaikille, vauvasta vaariin. Hyvin monenlaisia vaivoja on voitu auttaa tällä käsittelyllä, esim. selkä-, käsi- ja jalkavaivat, iskias, reuma, ihottumat, astma, erilaiset vatsavaivat, migreeni jne.

 

Kenelle hoito ei sovi?

Elinsiirtopotilaille hermoratahierontaa ei tehdä, eikä hoitoa suositella raskauden aikana. Leikkausten jälkeen suositellaan varoaikaa (2 vkoa - 2 kk) ennen hoitoon tuloa.